İçeriğe geç

Sultanbeyli Otogar Hangi Otobüs Gider

Sultanbeyli otobüs terminaline hangi otobüs gider?

Sultanbeyli Otobüs Terminali yakınında hangi otobüs hatları duruyor? Bu otobüs hatları Sultanbeyli Otobüs Terminali yakınında duruyor: 131, 132M, 132V, 18M, KM71.

Sultanbeyli Otogar’da hangi firmalar var?

İstanbul Sultanbeyli Otogarına gezi düzenleyen otobüs firmalarıİstanbul Seyahat.Düzce Güven.Ali Osman Ulusoy.Nilüfer.Varan Turizm.

Sultanbeyli’ye hangi otobüsler gidiyor?

En çok ziyaret edilen yerlerden biri olan Sultanbeyli’ye toplu taşıma ile nasıl gidebileceğinizi buradan öğrenebilirsiniz. Otobüs: 11ÜS, 131, 131H, 132C, 132V. Minibüs / Dolmuş: SULTANBEYLİ – AYDOS, SULTANBEYLİ – DUDULLU.

Sultanbeyli Otogar hangi yakada?

İstanbul’un Anadolu yakasında bulunan Sultanbeyli ilçesi otobüs durağı merkezi bir konumda olup Anadolu otoyoluna oldukça yakındır. Ulaşım ağının çok iyi geliştiği şehirde, İstanbul’un her iki yakasında da otobüs durağına ulaşmak için birçok ulaşım aracı bulunmaktadır.

Sultanbeyli Otogar’a hangi metro gider?

Metro: M5. Minibüs/minibüs: SULTANBEYLİ – KURTKÖY, SULTANBEYLİ – YENİDOĞAN.

18m hangi duraklardan geçer?

HAREM PERONLARI – Üsküdar.HAYDARPAŞA GÜMRÜK – Üsküdar.HAYDARPAŞA NUMUNE HASTANESİ – Üsküdar.İSFALT – Üsküdar.ACIBADEM KÖPRÜSÜ – Kadıköy.ACIBADEM METRO – Kadıköy.UZUNÇAYIR METROBÜS – Kadıköy.İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ – Kadı köy.Devamını oku…

Sultanbeyli’den Sabiha Gökçen’e hangi otobüsler gidiyor?

UM73 SABİHA GÖKÇEN H.L./ SULTANBEYLİ – NECİP FAZIL METRO.

Haremden otobüs kalkıyor mu?

Harem Terminali’nden Türkiye’nin tüm şehirlerine ve birçok ilçesine düzenli otobüs bağlantıları vardır. Harem Terminali İstanbul şehrinde çok güzel bir yerde bulunmaktadır.

Can İstanbul Turizm’in sahibi kimdir?

Kurucumuz Zamanhan Can, 1935 yılında Doğu Beyazıt’ta doğdu. İş hayatına 1950 yılında 15 yaşındayken başladı. 1972 yılında “Zamanhan Can” ticaret şirketini kurarak ilk kez Ticaret Odası’na kaydoldu.

131H nereden geçer?

131HTepeüstüMalazgirt Caddesi.Balkan Caddesi.TepeüstüYeni İstanbul ÇarşısıIhlamurkuyu.Cemil Meriç Mahallesi.Altınşehir.Diğer ürünler…

Sultanbeyli nereye yakın?

İlçemiz kuzey, güney ve batıda Kartal ilçesine bağlı Paşaköy, doğuda Sancaktepe ilçesine bağlı Samandıra ve doğuda Pendik ilçesine bağlı Kurtköy ile çevrilidir. Deniz seviyesinden yüksekliği 130 metredir.

Dudulludan Sultanbeyli’ye hangi otobüs gider?

131Ü Dudullu – Sultanbeyli Yolu’na giden son otobüstür.

Özkaymak’ın kaç otobüsü var?

BİR YOLCULUKTAN FAZLASI! Türkiye’nin kalbine açılan bu serüvende 107 araç temin ediyor, filomuzu her geçen gün daha da büyütmek için çalışıyoruz…

İstanbul’da kaç otogar var?

İstanbul’da iki büyük otobüs terminali bulunmaktadır. Bunlardan biri Bayrampaşa İstanbul Otobüs Terminali (Esenler Otobüs Terminali) diğeri ise Üsküdar (Harem) Otobüs Terminali’dir. Ayrıca İstanbul Anadolu yakasındaki şirketlere ait Alibeyköy Cep Otobüs Terminali ve Dudullu Otobüs Terminalleri de bulunmaktadır.

Marmaray Sultanbeyli’ye gider mi?

Sultanbeyli’ye gitmek için Marmaray’ı kullanmayı seçenler, tren değiştirmeden buraya ulaşamayacaklarını bilmeliler. Anadolu veya Avrupa yakasından gelen yolcular, Marmaray-Üsküdar istasyonunda inip Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metro hattına binmeliler.

522ST Sultanbeyline gider mi?

522ST numaralı otobüs hattının ilk durağı Mecidiyeköy Mezarlık – Peron 251 yönü, son durağı ise Sultanbeyli Peronlar durağı – Peron Alanı yönüdür. 522ST (Mecidiyeköy Mezarlığı – Sultanbeyli Peronları) her gün sefer yapmaktadır.

Sultanbeyli’den Sabiha Gökçen’e hangi otobüsler gidiyor?

UM73 SABİHA GÖKÇEN H.L./ SULTANBEYLİ – NECİP FAZIL METRO.

Sultanbeyli’den Dudulluya hangi otobüs gider?

131 Sultanbeyli – Ümraniye – Yukarı Dudullu – otobüs güzergahı

Haremden otobüs kalkıyor mu?

Harem Terminali’nden Türkiye’nin tüm şehirlerine ve birçok ilçesine düzenli otobüs bağlantıları vardır. Harem Terminali İstanbul şehrinde çok güzel bir yerde bulunmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Gazikent Escort